Reacţia lui Dăncilă când un jurnalist întreabă despre sărăcia din Teleorman: „Vă rog să nu mai vorbiţi aşa!” (VIDEO)

Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut o reacţie neaşteptată atunci când corespondentul Pro TV Alex Dima a pus o întrebare despre situaţia economică a judeţului Teleorman.

„Chiar dacă sunt persoane care nu m-au votat, sunt premierul tuturor românilor, şi atunci când iau o măsură, fie că vorbim de PNDL 1, de PNDL 2, de Compania Naţională de Investiţii, aceste decizii le iau fără să aibă culoare politică”, a declarat premierul discursul în faţa jurnaliştilor.

Însă, atunci când corespondentul Pro TV Alex Dima i-a pus că judeţul Teleorman este în continuare un pol al sărăciei, unde există încă localităţi fără apă şi curent electric, Viorica Dăncilă a plecat şi a replicat, din mers:

„Vă rog să nu mai vorbiţi aşa despre Teleorman!”

„Eu cred că nu este corect! Întotdeauna aţi vorbit despre România şi despre Teleorman. Vă spun că acest judeţ face parte din România”.

Dar, atunci când Alex Dima a continuat să întrebe ce măsuri a luat premierul pentru ca judeţul Teleorman să nu mai fie un pol al sărăciei, Viorica Dăncilă nu a mai răspuns, ci a plecat.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
NoMy