Reacţia lui Dăncilă când un jurnalist întreabă despre sărăcia din Teleorman: „Vă rog să nu mai vorbiţi aşa!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut o reacţie neaşteptată atunci când corespondentul Pro TV Alex Dima a pus o întrebare despre situaţia economică a judeţului Teleorman.

„Chiar dacă sunt persoane care nu m-au votat, sunt premierul tuturor românilor, şi atunci când iau o măsură, fie că vorbim de PNDL 1, de PNDL 2, de Compania Naţională de Investiţii, aceste decizii le iau fără să aibă culoare politică”, a declarat premierul discursul în faţa jurnaliştilor.

Însă, atunci când corespondentul Pro TV Alex Dima i-a pus că judeţul Teleorman este în continuare un pol al sărăciei, unde există încă localităţi fără apă şi curent electric, Viorica Dăncilă a plecat şi a replicat, din mers:

„Vă rog să nu mai vorbiţi aşa despre Teleorman!”

„Eu cred că nu este corect! Întotdeauna aţi vorbit despre România şi despre Teleorman. Vă spun că acest judeţ face parte din România”.

Dar, atunci când Alex Dima a continuat să întrebe ce măsuri a luat premierul pentru ca judeţul Teleorman să nu mai fie un pol al sărăciei, Viorica Dăncilă nu a mai răspuns, ci a plecat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel