Reacția lui Băsescu după gestul lui Năstase: "Săracul! Ce-a fost și ce-a ajuns"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu s-a arătat dezgutat de gestul fostului tenismen Ilie Năstase, care a fost surprins aruncând cu cafea pe un afiș electoral cu poza fostului președinte.

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit marți seara, la postul B1 TV, despre gestul fostului tenismen Ilie Năstase, care a fost filmat in timp ce turna cafea pe un afiș electoral cu poza lui.

Ilie Năstase este cap de listă UNPR la europarlamentare, în timp ce Traian Băsescu este cap de listă PMP la europarlamentare.

"Pur si simplu imi e dificil sa comentez si nu vreau să-l jignesc public. Ce poți gândi despre despre un asemenea om? Dumnezeu cu el! Ce-a fost și ce-a ajuns, săracul! Știți... e contradicția asta, e un gest de..." , a spus Traian Băsescu care nu a putut să ducă propoziția până la capăt, dar s-a arătat complet dezgustat.

Fostul tenismen Ilie Năstase, locul unu pe listele UNPR pentru alegerile europarlamentare, a fost filmat în timp ce stropește cu cafea un afiș electoral cu chipul fostului președinte Traian Băsescu.

În imagini se poate vedea cum Ilie Năstase se plimbă pe stradă, iar la un moment dat, fostul tenisemn se oprește în dreptul unui afiș cu poza lui Traian Băsescu după care stropește panoul cu cafea.

Cum și-a explicat Năstase gestul

 

A promis multe şi nu a făcut nimic. Sunt frustrat că a furat navele, suntem frustraţi că a luat un apartament gratis, a păcălit pe români, de aia sunt frustrat. Nu mă consider un simbol al lui Băsescu. Nu am banii să mă duc la TV. Dânşii plătesc cu banii mei, deci eu plătesc lui Băsescu la partidul lui bani ca să facă ce face, aţi înţeles? De asta sunt indignat”, a declarat Năstase, la România TV.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel