Răzvan Cuc, ATAC la adresa comisarului european. De ce nu are România mai multe autostrăzi

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Ministrul Transporturilor o acuză pe Corina Crețu că face campanie electorală când spune că nu au fost accesate foduri europene. Prezent la Digi24, Răzvan Cuc a declarat despre comisarul european că face o confuzie între autostrăzi. 

„Doamna Corina Crețu face o confuzie gravă între Autostrada Moldova, care este coridorul 9, și Autostrada Unirii. Ea face referire la autostrada Târgu Mureș-Ditrău-Târgu Neamț-Iași, Autostrada Moldovei este Ploiești-Buzău-Focșani-Pașcani-Suceava. Aceasta este Autostrada Moldovei, vorbim de coridorul 9. Corina Crețu ar face foarte bine, ca român, să sprijine mai multe proiectele pe care Guvernul le-a inițiat. În 2017, când am intrat în Ministerul Transportuilor, România nu avea niciun proiect nou lansat. Doamna Corina Crețu este acum în campanie electorală. Guvernarea PSD-ALDE a lansat în 2017 proiecte în valoare de 3,5 miliarde de euro. Proiecte ce au prins viață în anii ce au urmat”, a decalrat Răzvan Cuc, la Digi24.

Ministrul a fost întrebat de ce nu accesează mai multe fonduri europene. „Banii europeni îi accesăm. Când am intrat în minister erau 0 proiecte noi. Pentru a nu risca o decomitere de la fondurile europene am luat studiile de fezabilitate vechi a acestor oibiective, le-am luat pe cele mature”, a spus ministrul.

Răzvan Cuc a atacat-o pe Corina Crețu despre care a spus că a semnat proiecte chiar dacă neagă acest lucru. 

„Ceilalţi comisari europeni şi-au apărat destul de bine ţara şi obiectivele din țara lor. Corina Creţu, acum o săptămână era la Bruxelles și semna proiecte pe infrastructură de 2 miliarde pe infrastructura de transport. Cum nu sunt proiecte? Le-a semnat dânsa”, a mai declarat Răzvan Cuc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel