Războiul revocării lui Lazăr: Toader, un NOU mesaj DUR

În războiul revocării Procurorului General, Tudoer Toader a postat un nou mesaj pe Facebook. Acesta amenință cu dosarul de candidatură al lui Lazăr.

Războiul revocării Procurorului General, un nou episod: Tudorel Toader a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță procedura și graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general.

"Măine voi prezenta procedura și graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Măine voi face public și conținutul dosarului de candidatură. Pentru a observa eventualele neconcordanțe, preferabil ar fi să cunoaștem și conținutul dosarului pe baza ăaruia a fost aprobat și semnat decretul de investitură. În mod normal, dosarele de la MJ, CSM și Cotroceni trebuie să aibă un conținut identic!

PS: Nu renunț la procedura de revocare a actualului procuror general. Este de observat și abordarea diferită de la Palatul Cotroceni - cererea de revocare "nu este oportună politic/ nu este oportună" spre deosebire de cererea de revocare "este inadecvată" !!! , a scris Toader pe Facebook.

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

17 iul 2019, 16:29 in Știri
Horoscop, joi, 18 iulie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24