Războiul revocării lui Lazăr: Toader, un NOU mesaj DUR

În războiul revocării Procurorului General, Tudoer Toader a postat un nou mesaj pe Facebook. Acesta amenință cu dosarul de candidatură al lui Lazăr.

Războiul revocării Procurorului General, un nou episod: Tudorel Toader a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță procedura și graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general.

"Măine voi prezenta procedura și graficul de numire a celui care ocupă postul de procuror general. Măine voi face public și conținutul dosarului de candidatură. Pentru a observa eventualele neconcordanțe, preferabil ar fi să cunoaștem și conținutul dosarului pe baza ăaruia a fost aprobat și semnat decretul de investitură. În mod normal, dosarele de la MJ, CSM și Cotroceni trebuie să aibă un conținut identic!

PS: Nu renunț la procedura de revocare a actualului procuror general. Este de observat și abordarea diferită de la Palatul Cotroceni - cererea de revocare "nu este oportună politic/ nu este oportună" spre deosebire de cererea de revocare "este inadecvată" !!! , a scris Toader pe Facebook.

 


Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy