Răsturnare de situație la Realitatea TV. Ce se întâmpla cu Claudiu Popa

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul prezentatorului Realitatea TV, Claudiu Popa.

DIICOT a decis închiderea dosarului lui Claudiu Popa, care era cercetat pentru că ar fi deținut substanțe interzise pentru consum propriu. Astfel, prezentatorul Realitatea TV va reveni "pe sticlă" în cel mai scurt timp, după ce conducerea postului a luat inițial decizia ca acesta să nu mai prezinte știrile până la limpezirea aspectelor în dosarul care îl vizează. 

Textul complet al deciziei instanței:

"Renunțarea la urmărirea penală față de suspectul Popa Claudiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prev. de art. 4 alin. 1 din Legea  nr.  143/2000  republicată.

Clasarea cauzei sub aspectul savarșirii infracțiunii de trafic ilicit droguri de risc, prev. de art. 2 alin . l  din Legea nr. I 43/2000

Sesizarea judecatorului de camera preliminară de la Tribunalu Ilfov, in vederea confirmarii renuntarii la urmarire penala dispusă prin prezenta ordonanta, sens în care, un exemplar al ordonanței, verificata potrivit art 318 alin. (10) din Codul de procedura penala, și dosarul cauzei se transmit în termen de 10 zile de la data emiterii ordonanței judecatorului de cameră preliminara de la Tribunalul Ilfov.

Se  stabilesc  cheltuieli judiciare în cuantum de 600 lei, în sarcina suspectului Popa Claudiu Constantin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel