RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul Caracal. Gheorghe Dincă și-a SCHIMBAT declarațiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
antena3.ro
antena3.ro

În timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu părinții Alexandrei Măceșanu, la Poliția Română avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dincă cu avocații familiilor.

Cu această ocazie, Dincă și-a schimbat declarațiile.

„Gheoghe Dincă a spus că vrea să schimbe unele lucruri din declarații având în vedere cazul Luizei, în special, respectiv a venit cu anumite modificări, pe surse, pentru că deocamdată nu avem o poziție oficială a anchetatorilor, și anume că nu ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi, așa cum a mărturisit până acum", a spus reporterul Antena 3 Georgiana Murgilă.

Dincă a spus, astăzi, anchetatorilor că, de fapt, a ținut-o pe Luiza Melencu mai multe zile în casa sa și ar fi ucis-o cu câteva zile înainte ca soția sa să revină în țară.

„A ucis-o atunci când a aflat că soția lui va veni acasă în Caracal. Știm că ea a venit în preajma Paștelui”, a precizat Georgiana Murgilă.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă și-a schimbat total comportamentul după ultimele declarații, a devenit foarte agitat, foarte nervos, susținând că nu înțelege de ce este pus din nou să răspundă la întrebări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel