Răspuns la JIGNIREA Diasporei: „CADOU” pentru ministrul Niculae Bădălău (VIDEO)

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Niculae Bădălau, cel care a jignit Diaspora, a avut parte de o surpriză la domiciliul său.

Pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a primit un „cadou" de la protestatarii #Rezist. Aceștia i-au legat de poartă un closet peste care au turnat un lichid galben.

Protestatarul care a legat de poartă closetul este Marian Ceaușescu care a spus că a adus un „cadou" de la Moș Nicolae din partea Diasporei pentru ministrul Niculae Bădălău. De asemenea, protestatarul a menționat despre o petrecere la care Niculae Bădălău a fost naș, iar lăutarii i-au cântat „Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai, lai, lai, că noi ne piș...m pe ea".

La fața locului au venit două echipaje de poliție, precum și un grup de jandarmi, apelați prin 112.

„Mai mulți protestatari au agățat de poarta senatorului de Giurgiu Niculae Bădălu, actualul ministru al Economiei, un pisoar ca răspuns la jignirea adresată diasporei la o nuntă la care politicianul fusese naș și unde i se cântase cu dedicație „să vină diaspora să ne p**ăm pe ea".

Soția senatorului a sunat la 112. Odată cu poliția și înaintea jandarmeriei au sosit și câțiva cetățeni bine hrăniți, cu ghiuluri, care s-au arătat foarte afectați de gestul protestatarilor și au încercat intimidarea acestora”, se arată în descrierea filmulețului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel