Rareș Bogdan: Atacul devastator al bolșevicilor PSD asupra Justiției poate lăsa România fără drept de vot în Consiliul UE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan reacționează dur la știrea conform căreia Comisia Europeana ia in calcul, activarea Articolului 7 (suspendarea dreptului de vot in Consiliu) în cazul Romaniei dacă Guvernul Dăncilă adoptă ordonanțele pe Justiție pentru a-l scăpa pe Dragnea de pușcărie, anunță surse de la Bruxelles, citate de jurnalistul Dan Tapalaga. Prin referendumul pe justitie, Klaus Iohannis încearcă să împiedice PSD să îngenuncheze România.

"Atacul devastator al bolșevicilor PSD asupra Justiției poate lăsa România fără drept de vot în Consiliul UE, pe care îl prezidează!! PSD îi umilește pe cetățenii României. Mereu, și mereu, și mereu!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

„Foarte probabil că anunțul președintelui (privind referendumul pe justitie – n.red.) reprezintă întâi de toate o încercare de a stopa în extremis OUG-ul pentru modificarea Codurilor Penale si alte modificari la legile justitiei, care i-ar ajuta pe marii cercetați penal. Liviu Dragnea presează la maxim pentru adoptarea OUG-ul, iar efectele ar putea fi distrugătoare nu doar pentru justitie, ci pentru România.Potrivit surselor G4Media.ro, la Bruxelles în aceste zile se discută tot mai apăsat, la nivel cvasi-oficial, despre varianta activării Articolului 7 (suspendarea dreptului de vot in Consiliu) în cazul României, după modelul Ungariei și Poloniei, daca Guvernul va adopta OUG nuclear.", scrie Dan Tapalagă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel