Rareș Bogdan: Toader NU seamănă, chiar e GARGAMEL. Cred că a jucat în film

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Rareș Bogdan a comentat prestația ministrului Justiției de la Bruxelles, precizând că Tudorel Toader chiar seamănă cu celebrul personaj Gargamel.

Moderatorul Realitatea TV Rareș Bogdan a mărturisit, în debutul ediției din 23 ianuarie, că nu există personaj care îl enervează mai tare decât Tudorel Toader, precizând că porecla de "Gargamel" i se potrivește.

"Nu cred că cineva, nici Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae, Nicolicea și Iordache la un loc, împreună cu Dragnea, nu pot să ma scoată din sărite cum mă scoate acest individ. Cu glasul lui sacadat. Minte, cum respiră (...) Chiar seamănă cu Gargamel. Având un copil destul de mic am avut ocazia să văd filmele cu ștrumfi. E perfect Gargamel. Nu știu dacă nu cumva a jucat în film. O să mă uit. Promit că în weekend o să mă uit, pentru că eu cred că el a fost actorul care l-a jucat pe Gargamel din Ștrumfii", a spus Rareș Bogdan.

Vezi și: Toader, REACȚIE în PE după ce a fost BĂGAT în CORZI „Nu suntem toți la aceeași linie”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a răspuns, miercuri, îngrijorării europarlamentarilor cu privire la statul de drept, precizând în Parlamentul European că "nu suntem toți la aceeași linie".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel