Rareș Bogdan: Priviți, nenorociților, Piața Victoriei! SĂ VĂ FIE RUȘINE!

Silvia Dinu / 10 aug 2018, 21:40 Salveaza PDF Comentarii
Realitatea TV
Realitatea TV

Rareș Bogdan este unicul realizator TV de renume care a mers la protestul din Piața Victoriei.

Jurnalistul a spus că Televiziunea Română a fost singura care nu a transmis evenimentul din stradă. Mai mult decât atât, Rareș Bogdan a avut un mesaj furtunos la adresa celor care i-au discreditat pe românii din diaspora.

”Sper ca propaganda roșie, absolut tembelă, care a depășit limitele cu mult, să vadă mulțimea din stradă. TVR 1 nu transmis niciun minut, până la ora 20.00, din Piața Victoriei. În ultimele săptămâni, inclusiv astăzi, au încercat să ridiculizeze, să vorbească despre 1.500 de oameni, maximum 7.000!

Priviți, nenorociților, această Piață! Voi și infractorii care vă finanțează posturile, priviți această Piață și mai comentați dacă puteți! Aceasta este România frumoasă! Aceasta este România care a venit de la mii de kilometri! Oamenii au arătat că le pasă de țară. Intrați în Piața Victoriei dacă aveți curaj pentru a-i saluta pe oameni! Să vă fie rușine! Să le fie rușine tuturor celor care au făcut comentarii vulgare și mizerabile despre tinerii frumoși din stradă! Oamenii au venit cu gânduri pașnice pentru a-și arăta nemulțumirea față de Guvern”, a zis Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27