Rareș Bogdan pregătește o rețetă specială: "Astea le-am cules noi, din România. În Italia erau cele mai scumpe la rafturi"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareș Bogdan s-a filmat astăzi într-o ipostază inedită. Politicianul se află la Bistrița, acolo unde a fost la cules de ciuperci. 

 

Rareș Bogdan a arătat ciupercile pe care le-a cules alături de familia sa. Europarlamentarul spune că a văzut ciupercile pe care le-a cules astăzi chiar cu mâna sa, în supermarketurile din Italia, cu niște prețuri foarte mari. 

"Aici avem celebrii hibri care costau în Italia foarte mult. Era cea mai scumpă marfa de la vegetale, de la legume din rafturile din supermarketuri din Simpli și din Tigre. Ia uitați-vă la ele. Le-am cules noi. Asa este regală, ia uitați-vă. O bucurie. Din astea o să facem ciorbiță și după o garnitură foarte foarte bună. Cum vi se par astea? Sunt bucurii ale naturii, doar în Transilvania, România. Ieri am fost la Bacău, la  Suceava, la Neamț la Botoșani. Astăzi, cu familia suntem la finii noștri pe Bârgaie. Știți unde sunt Bârgaiele? În Bistrița, lângă Prundul Bârgăului, Bistrița Bârgăului. Doamne ajută! Poftă bună!" a spus Rareș Bogdan.

 

Tot astăzi, Rareș Bogdan a postat un filmuleț alături de cei apropiați, în mediu rustic, la muls vaca:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel