Rareş Bogdan, INTERVENŢIE în miez de noapte la Realitatea: "Cu ei iau micul dejun mâine"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareş Bogdan a avut o intervenţie telefonică la Realitatea TV, aproape de miezul nopţii, în emisiunea moderată de patronul postului Cozmin Guşă.

Rareş Bogdan a vorbit pentru prima dată la Realitatea din postura de candidat la europarlamentare despre campania desfăşurată în judeţul Vâlcea şi cum a fost prima lui zi în calitate de politician.

"Prima zi a fost puţin obositoare. (...) Am avut şi o conferinţă de presă la Râmnicu Vâlcea, am fost şi pe stradă în Râmnicu Vâlcea. Oamenii şi-au amintit că Realitatea TV a fost lângă ei, când Realitatea a jucat de partea sindicatelor şi a cetăţenilor din Vâlcea pe subiectul Oltchim. După asta, am fost la Drăgăşani, un loc absolut superb unde am stat două-trei ore pe străzi si am strâns sute de mâini, am făcut fotografii. (...) Oameni foarte patrioţi. Un patriotism curat, o respectare a valorilor tradiţionale. (...) Momentul când te întâlneşti cu sute, mii de oameni şi strângi mâini, în momentul în care din maşină se dau jos gemaurile la stop sau treceri de pietoni ca oamenii să strige: "Câştigăm! Jos ciuma roşie! Dragena trebuie să plece! Nu lăsaţi ROmânia pe mâinile lor!", îţi trece orice oboseală, îţi trece orice neplăcere",a declarat Rareş Bogdan la Realitatea TV.

 

Rareş Bogdan: "Duminică voi fi la Realitatea TV"

 

Fostul jurnalist şi-a descris şi agenda următoarelor zile. Candiatul PNL spune că nu va avea prea mult timp de odihnă, având întâlniri programate dis de dimineaţă cu Manfred Weber, candidatul PPE pentru preşedinţia Comisiei Europene şi cu secretarul general al PPE Antonio Lopez.

"M-am trezit după mult timp la ora 06:00. Până acum mă trezeam la 10:00, la 11:00. Astăzi m-am trezit la 06:00, mâine mă voi trezi la fel, asta e. Mâine mă voi duce la mic-dejun cu Antonio Lopez şi cu Manfred Weber, care sper să fie viitorul preşedinte al Comisiei Europene. La ora 10 voi merge la sala Romexpo, unde vor fi peste patru mii de aleşi locali, primari, consilieri locali şi judeţeni, mulţi reprezentanţi din teritoriu. Va veni şi preşedintele României şi va avea un discurs foarte important, cu câteva puncte-cheie", a precizat Rareş Bogdan.

Candidatul PNL pentru europarlamentare va fi în continuare sub lumina reflectoarelor, fiind invitat să dea declaraţii atât pentru vechii săi colegi, cât şi pentru alte posturi de televiziune.

"Voi avea şi eu un scurt discurs în faţa oamenilor, voi srânge probabil mâinile celor 4-5 mii de oameni de acolo, voi face fotografii, voi intra la ministudio la Realitatea TV cred că la ora 11:00, mai am invitaţii în încă trei ministudiouri, la televiziuni care vor fi prezente acolo şi până în jurul orei 16:00 cred că se va termina evenimentul, după care o să mă odihnesc pentru că duminică seară sunt invitat de domnul Octavian Hoandră în direct, la Realitatea", a mai precizat Rareş Bogdan.

Fostul jurnalist va participa duminică la o ediţie  de rămas-bun din postura sa de moderator TV.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel