Rareș Bogdan, după SUCCESUL lui Kovesi: "Rușine, Rușine să vă fie!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Reacție a lui Rareș Bogdan după victoria Laurei Codruța Kovesi în Comisia LIBE.

Rareș Bogdan a salutat votul din Comisia LIBE a Parlamentului European, acolo unde Laura Codruța Kovesi a obținut cele mai multe voturi în cursa pentru postul de procuror-șef european.

"Romania înainte de orice! Felicitari Codruta Kovesi! RUSINE infinita si desconsiderare TOTALA pentru reprezentantii PSD, ALDE, UDMR din Parlamentul European. Rusine, Rusine, Rusine sa va fie!", a scris, în urmă cu puțin timp, jurnalistul Realitatea TV pe contul său de Facebook.

Jurnalistul a comentat și reacția lui Dragnea la aflarea acestei vești.

"Trebuie zdrobiti la votul de pe 26 Mai si apoi aruncati la lada de gunoi a istoriei toti cei care au crezut ca Romania poate fi mosia unui arendas de Teleorman!", a mai scri Rareș Bogdan.

Amintim că fosta șefă a DNA a primit, miercuri, cele mai multe voturi în comisia LIBE, fiind favorită în obținerea postului de procuror-șef european.

Scorul obținut: 

Laura Codruţa Kovesi - 26

Jean-Francois Bohnert - 22 

Andres Ritter - 1

Citește și: Dragnea, după votul pentru Kovesi: "I don't speak English"

Aseară, fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a obţinut cele mai multe voturi, 12, și în Comisia pentru control bugetar (CONT) a Parlamentului European, după audierile pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Parchetului European.

Laura Codruţa Kovesi a primit 12 voturi, fiind urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 11 voturi, şi de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, potrivit biroului de presă al Parlamentului European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel