Rareș Bogdan, despre presupusa audiere la DNA: „Am fost avertizat că urmează o tocăniță. Nu sunt singurul pe care vor să-l pună cu botul pe labe”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a reacționat după ce în presă au apărut zvonuri că acesta ar trebui să fie audiat la DNA, cu privire la achizițiile și contractele din magazinele de pe aeroport.

„În momentul acesta sunt în aeroport, în București, sunt în fiecare săptămână de două ori minim. Cam aceasta este singura mea legătură cu aeroportul: că zbor de pe aeroport săptămânal, la Bruxelles sau Strasbourg, respectiv în diaspora unde vizitez filialele noastre. 

Am fost avertizat că urmează o tocăniță pentru ca nu cumva să emit pretenții la rotativă. Să nu fiu nici vicepremier, nici ministru, dacă se poate să stau pe bancă în parc, la Bruxelles, cuminte, nu numai în mandatul acesta, încă două mandate și să vin acasă cât se poate de rar. Să tac din gură, să vorbesc cât mai puțin, să nu emit pretenții, să nu arăt cu degetul (...). Spre dezamăgirea unora, nu o să mă opresc și o să vorbesc”, spune Rareș Bogdan, la Antena 3.

 

Rareș Bogdan: „Să mă lase în pace!”

 

Întrebat dacă cineva încearcă să-l compromită, prim-vicepreşedintele PNL susține că se așteaptă la „absolut orice”.

„Eu am înțeles că e un joc, când intri în liga mare începe să fie complicat (...) mi-am asumat asta, spre dezamăgirea unora sau altora care se așteaptă să mă plimb prin parc. Voi vorbi în continuare, nu am de ce să mă tem. Le-am spus tuturor: încercați cu altceva, că nu ține cu asta cu banii. Pentru că știți că nu am problema asta, din fericire sunt unul dintre români care nu are probleme cu banii. (...) Mă aștept la absolut orice, dar le spun clar că nu o să cedez, o să spun tot ceea ce am de spus cum am făcut-o și ieri pe pragul la porcăria votată în Camera Superioară a Parlamentului. Spun în continuare că pensiile speciale trebuie tăiate chiar dacă enervez pe unii din sistem, așa e corect pentru toți românii (...).

Nu ține cu astfel de chestiuni. Am crezut că genul acesta de manifestări s-au terminat cu ani și ani în urmă. Văd că din nou, se apropie campania electorală, și nu cumva PNL să aibă un vector important care să susțină un viitor candidat la preşedinţie sau un vector important în Guvern. Am înțeles, nu trebuie să intru în Guvern. Să se liniștească, nu e intenția mea de a intra în actualul Guvern. Dar, dacă mă mai scot din sărite mult, promit că voi cere vot în BPN și partidul mă va vota 98% oriunde îmi doresc. Dar nu vreau asta, nu vreau să plec de la Bruxelles. Să nu se mai sperie, să nu mă mai atace. (...)

Îi rog frumos pe cei care sunt speriați că îmi doresc mai mult decât ar vrea ei să-mi dea, să nu se mai sperie! Dacă ei continuă cu acest tărăboi și cu această încercare de compromitere a mea și a numelui meu în tot felul de scenarii fantasmagorice, le promit foarte clar că voi ținti și voi ținti extrem de sus. (...) Să mă lase în pace!”, a mai declarat Rareș Bogdan.

 

Rareș Bogdan: „Nu sunt singurul pe care vor să-l pună la punct și cu botul pe labe”

 

Întrebat dacă cunoaște pe cineva dintre acei inculpați în acest dosar, Rareș Bogdan a spus că da, fiind vecin în urmă cu trei ani cu unul dintre cei din dosar.

„Cunosc! Am fost vecini. Asta e problema, că am fost vecin cu unul dintre cei de acolo, în Stejari. Eu m-am mutat din Stejari de trei ani de zile. Dacă bei o cafea cu un om sau dacă fetițele sunt prietene, înseamnă că sigur Rareș Bogdan are un interes sau ceva.

Singura mea legătură cu Aeroportul Otopeni este că sunt unul dintre clienții fideli. Nu mi-e teamă că voi fi audiat, dar mă deranjează extrem de rău că numele meu este agitat. Ieri eram arestat. Numai eu și Donald Trump eram arestați din oră în oră. Astăzi am fost audiat, dar nu am fost arestat. Le-am explicat foarte clar: sunt la restaurant cu alți doi colegi. 

Nu sunt singurul pe care vor să-l pună la punct și cu botul pe labe”, a conchis Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel