Rareş Bogdan: Tovarășul Toader e BĂGAT până în gât în noua BOLȘEVIZARE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a declarat în emisiunea "Jocuri de putere", că "Tovarășul Toader e băgat până în gât în noua bolșevizare, el este bratul inarmat cu legi al grupului de ticăloși ce luptă să-și păstreze averile. Infractorii acaparează instituție după instituție, fără nicio jenă, pentru ca nimeni să nu facă închisoare după aproape 30 de ani de jaf." 

 

"Cea mai grosolană fraudă electorală a fost inițiată de Andrei Vîșinski, din partea URSS. Vîșinski, adică omul care a avut cel mai important rol in bolșevizarea României, decorat cu premiul Stalin, premiu pe care l-am propus noi pentru tovarăsul Tudorel Toader. Căci tovarăsul Toader e băgat până în gât în noua bolșevizare, el este bratul inarmat cu legi al grupului de ticăloși ce luptă să-și păstreze averile. Infractorii acaparează instituție după instituție, fără nicio jenă, pentru ca nimeni să nu facă închisoare după aproape 30 de ani de jaf. Sunt sfidați milioane de români onești, care și-a clădit viețile și afacerile din inteligență și muncă, nu pentru că au dat limbi în fund politicienilor, securiștilor reinventați pentru a-l proteja pe Ion Iliescu.

Țineți minte cum anunța Tudorel Toader la finele lui ianuarie că după pulverizarea sentințelor date de completurile de 5 ale ÎCCJ e normal să fie dinamitate și cele pronunțate de completurile de 3? Toader zicea atunci că avocatul poporului poate ataca la CCR legalitatea, căci - și vă zic textual ce a spus - „prin analogie, lucrurile sunt identice”. Așa că după ce s-a întâlnit cu câțiva condamnați, printre care Severin Adrian, șeful instituției Avocatul Poporului a cerut Înaltei Curți și CSM să-i spună cum au fost constituite completurile de 3. Adică după o OUG privid revizuirea sentințelor date de completurile de 5, vine alta, care va permite revizuirea sentintelor de 3. Cine speră să-și scape astfel pielea de închisoare și averea de confiscare? Dragnea Liviu a fost condamnat de un complet de 5, dar e doar cel mai celebru", a spus Rareş Bogdan

 "Mai există 43 de demnitari condamnați care visează ca judecătorii să scuipe unde au decis. Dacă sentintele pronuntate de Completurile de 5 sunt definitive, sunt si unele nedefinitive, pronuntate de completurile de 3, care asteapta sa intre pe rolul noilor completuri de 5. Din nou, cel mai celebru caz este al lui Dragnea Liviu, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare în dosarul fostei soții. Adică dosarul despre care protestatarii Rezist strigau pe străzile din România: Cât de cinic poți să fii ca să furi de la copii?", a spus Rare Bogdan.
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel