Rareș Bogdan, DEZLĂNȚUIT: "Băi, MINCINOȘILOR! Sper ca votanții PSD să vadă în ce LUX vă scăldați"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a comentat achiziția de către Claudiu Manda a unui imobil de lux în centrul Craiovei, prezentând luxul în care se scaldă membrii PSD, în timp ce "plâng de mila celor mulți".

Rareș Bogdan a comentat, marți seara, informația conform căreia Claudiu Manda și Olguța Vasilescu urmează să se mute într-o casă de lux din centrul Craiovei. Moderatorul Realitatea TV s-a referit la informațiile din spațiul public, potrivit cărora imobilul de lux valoarează 150.000 de euro. 

"Băi, mincinoșilor. Aia e o casă de peste un milion de euro. Cine are cele mai mari căsoaie? Ăștia care sprijină, zic ei, oamenii sărmani din țara asta. Eu pot sa am, dacă vreau, un palat, pentru că lucrez la privat de când mă știu. Voi, care ați lucrat doar la stat, nu aveți voie decât dacă vreți să sfidați oamenii. Adică Olguța Vasilescu și Manda au fost de când se știu ei angajați la exclusiv la stat. Sper că văd votanții PSD în ce lux se scaldă acești indivizi și le plâng de milă celor mulți, care plâng de la o săptămână la alta că nu le mai ajung banii. Sper să vadă votanții PSD și cei care îi susțin", a spus Rareș Bogdan, în debutul ediției de marți seara a emisiunii Jocuri de Putere.

Claudiu Manda, senator PSD și președintele Comisiei comune a parlamentului pentru controlul SRI, a achiziționat în acest an un imobil renovat în centrul Craiovei.  Anunțul publicitar publicat pe olx.ro arată că imobilul are finisaje de lux precum "ușile dotate cu clanțe cu cristale SWAROVSKI, iar băile au robineții suflați cu aur de 24 k".

Vezi și: Claudiu Manda a cumpărat o casă cu robinete cu foiță de aur și clanțe cu Swarovski

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel