Rareş Bogdan, AFIRMAŢII-ŞOC despre Teodorovici: "Orlando, sufletul DISCOTECII, știa toate albumele Boney M"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Rareş Bogdan i-a transmis un mesaj lui Eugen Teodorovici, după declaraţiile sale referitoare la Liviu Dragnea, în care îl compara cu un copil.

"Orlando, auto-poreclit “Lordul” pe vremea când era sufletul discotecii și știa toate albumele Boney M, suferă după timpurile când se ploconea în fața unei mustăți. Lasă, băiatule, dacă totul merge bine după rectificarea bugetară falsificată, o să-l întâlnești curând. Că i-o fi dor și lui de niscai lingușeli, să mă exprim elegant", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia vine după ce Eugen Teodorovici a făcut câteva declaraţii şocante despre Liviu Dragnea, la Craiova.

"Ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relaţie bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o ştie. (…)  A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveţi, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Așa și cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus", a declarat Eugen Teodorovici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel