Rareș Bogdan: Țeapă mare luată de Tudorel-Slugărel-Gargamel-Toader

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a reacționat dur pe Facebook după ce Tudorel Toader a fost prins cu minciuna. În dosarul de candidatură al procurorului general nu există nicio ordonanţă de clasare dată lui Klaus Iohannis. CSM îl contrazice pe ministrul Justiţiei Tudorel Toader care a afirmat în anunţul privind cererea de revocare a procurorului general al României Augustin Lazăr că la dosarul de candidatură a acestuia din 2016 ar exista o ordonanţă de clasare dată lui Klaus Iohannis.

"Țeapa mare luată de Tudorel-Slugărel-Gargamel-Toader!
A MINȚIT și a manipulat ordinar pentru că, se pare că a confundat numele unui domn din Parchetul General, Cristian Lazar cu... numele Procurorului General, Augustin Lazar!
Parchetul Alba, Consiliul Superior al Magistraturii(CSM), Ministrul care a facut propunerea, Raluca Prună, Procurorul General însuși au spus că NU există o rezoluție/ordonanța semnată de Toader ca Procuror de caz.

Ce va face acum Slugărel-Tudorel?
Foarte probabil va încerca să găsească o ieșire de acest tip: Poate să fi semnat cel mult adresa de comunicare a solutiei. Asta este absolut normal. Seful parchetului semnează aceste acte. Cel mai probabil asta ar putea avea, eventual, Slugărel. Deși nici asta nu are, pentru că aici a facut o confuzie de Gâgă.
Si o sa încerce probabil o noua manipulare!
Dar și asa, Hârtia, Hârtia NU a fost și nu este la Dosar și pentru asta Slugărel-Gargamel trebuie să plece.
Tudorel este în CORZI si zilele lui la conducerea Ministerului par numarate. A mințit cu nerușinare! Sper că iesenii de calitate sa nu îl lase să circule prin Târgul Iesilor ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Omul i-a facut grav de rusine.", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel