Rareș Bogdan: Plătim noi toți pentru incompetența guvernului Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul Rareș Bogdan dezvăluie faptul că România riscă amenzi uriașe.

Rareș Bogdan acuză guvernul Dăncilă de incompetență după ce Comisia Europeană  deschis 3 noi proceduri de infrigement. Europarlamentarul liberal spune că toți românii vor plăti din cauza guvernului Dăncilă.

"Noi dovezi că Guvernul PSD-ALDE e incompetent și nu e în stare să se ocupe și de problemele țării, nu doar de cele ale infractorilor.

Comisia Europeană a deschis 3 noi proceduri de infringement contra Guvernului României: una în domeniul Mediului (România era obligată să aplice legislaţia europeană în privința reciclării navelor), alta care îmbunătăţirea ghişeelor unice şi alta pentru facturarea electronică la achiziţiile publice.

Toate aveau ca termen de îndeplinire 31 decembrie 2018. La vremea respectivă, Guvernul PSD-ALDE avea altă urgență: să dea OUG 114, care a lovit crunt în capitalul autohton și în investitorii străini care au aici 1,4 milioane de angajați români.
Cel puțin una dintre procedurile de infringement deschise se referă tot la îmbunătățirea climatului de afaceri. „Ghişeele unice contribuie la o piaţă unică modernă pentru întreprinderi, care trebuie să poată accesa uşor informaţiile de care au nevoie şi să finalizeze procedurile administrative online. În conformitate cu Directiva privind serviciile (Directiva 2006/123/CE), statele membre trebuie să instituie ghişee unice pentru a ajuta furnizorii de servicii şi profesioniştii să depăşească obstacolele administrative din calea accesului la activităţile de servicii. Aceste ghişee unice sunt foarte importante pentru libera circulaţie a serviciilor în cadrul pieţei unice”, spune Comisia Europeană într-un comunicat.

Dacă nu implementează în două luni obligațiile, România riscă amenzi usturătoare. Cine le plătește? Noi toți!

A propos, doamna Dăncilă, ați rezolvat cu amenda năucitoare pentru calitatea aerului? Protv spunea acum câteva luni că amenda era de aproape 100 de milioane de euro pe zi, dacă procedura de infrigement va ajunge la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene", scrie Rreș Bogdan pe pagina de Facebook.


(foto: caleaeuropeana.ro)

Image may contain: night, sky, skyscraper and outdoor
[citete si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel