Rareș Bogdan:Îi acuz pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL pentru algerile europarlamentare din 26 mai, îi acuză pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate la jignirea amintirii a 52 de eroi români!

Crucile a zeci de eroi români și monumentul amplasat de Primăria orașului băcăuan Dărmănești în Cimitirul Internaţional al Eroilor Valea Uzului au fost profanate, fiind acoperite cu saci negri de gunoi, de extremiști maghiari.

"Îi acuz pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate la jignirea amintirii a 52 de eroi români! Am cerut ieri, în fața a aproape 60.000 de români frumoși și liberi, o poziție publică a ministrului de Interne și a șefului PSD, care conduce de facto Guvernul Romaniei, cu privire la profanarea crucilor mormintelor eroilor români în Harghita!

Întreb Jandarmeria și Poliția câte zile mai trebuie să mai treacă pentru a afla vinovatii DIN UMBRĂ - executanții s-au filmat fără nicio jenă, priviți aici! Ce a afirmat, strâns cu ușa, șeful PSD, este indmisibil, căci limitează faptele la „o dispută între două localități”. Fiți atenți ce mai zice: „Unii spun că pe un cimitir existent au venit şi au pus peste nişte morminte existente nişte cruci şi spun că e profanare de morminte, alţii spun că nu, că e terenul lor”. MINIMALIZEAZĂ intenționat, deoarece în contextul în care PSD pierde majoritatea în Parlament, va avea nevoie ca de aer de voturile UDMR. Fără acele voturi, Guvernul toxic cade!!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel