Rareș Bogdan: ABIA ACUM ÎNCEPE BALUL. AVEM PREȘEDINTE!

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat imediat după solicitarea președintelui Klaus Iohannis pentru primul ministru Viorica Dăncilă de a demisiona din funcție.

 

"AVEM PRESEDINTE!
Klaus Iohannis de neoprit! Acesta este Presedintele de care are nevoie Romania. Pe acest Presedinte l-am votat si l-am sustinut in 2014. Asa DA!
Vineri ora 11.00, declaratia lui Klaus Iohannis a cazut ca un bolovan in capul PSD:
“Am evaluat activitatea Doamnei Dancila si la 3 luni am ajuns la concluzia ca Doamna Dancila nu face fata poziției de Prim Ministru. Nu este capabilă sa conducă Executivul. Guvernul sub conducerea sa a devenit o vulnerabilitate pentru Romania. SOLICIT public demisia Doamnei Dancila din funcția de prim ministru!”
ABIA ACUM INCEPE BALUL. PSD/Alde a prăbușit economia tarii: ROBOR a crescut de la 0,78 la 2,46 in 15 luni, inflația a explodat pur si simplu, de la 0,2 a urcat la 5,1% in 15 luni, BNR pompează zilnic bani in piata pentru a tine Euro sub 5 lei, utilitățile au crescut, carburanții s-au scumpit, iar mâncarea a devenit mai scumpă la produsele de baza decat in Elveția", scria Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook.

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

20 mai 2018, 23:13 in Știri
HOROSCOP, luni, 21 mai, 2018

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?


Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13