Rareș Bogdan le mulțumește membrilor PNL București

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan le mulțumește într- un mesaj pe facebook membrilor PNL București care au scris o scrisoare de susținere a lui in fruntea organizației. De asemenea, Rareș Bogdan amintește că "următoarele 5 luni vor fi de foc, iar PNL are obligația morală de a fi alături de actualul Președinte al României pentru câștigarea bătăliei pentru Cotroceni, al doilea mandat."

"Vreau sa le mulțumesc plin de respect tuturor celor 622 de membri PNL București.
Mă onorează susținerea lor si îi asigur că nu sunt și nici nu voi rămâne indiferent la demersul lor. Sunt o voce care contează și va conta atât în PNL, cât si în spațiul public, iar ei se pot simți reprezentați de mine, pentru că eu sunt încântat să le asigur această reprezentare.
A fost o surpriză pentru mine susținerea lor, dar și o confirmare a faptului că am reușit să mă integrez perfect în partid, iar membrii lui sa-mi recunoasca meritele.

Ii asigur pe toti membrii PNL Bucuresti, dar și pe cei din țară, că voi rămâne acelasi om implicat în toate bataliile partidului. Voi fi alaturi de fiecare membru al partidului in care am intrat cu o mare bucurie si incredere.
Cei 622 de membri care au semnat scrisoarea de susținere, cu riscul sa fie dezavuati de conducerea partidului, sa se considere prietenii mei si sa apeleze la mine in orice chestiune, mai ales daca va exista vreo incercare de presiune sau atac la adresa lor.
Numai bine tuturor și sper să înțeleagă cu totți cât de importantă e bătalia electorală prezidențială și câstigarea alegerilor de către actualul Președinte.
Următoarele 5 luni vor fi de foc, iar PNL are obligația morală de a fi alături de actualul Președinte al României pentru câștigarea bătăliei pentru Cotroceni, al doilea mandat."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel