Rareș Bogdan: Vor să preia Cotroceniul

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a reacționat după ce Codrin Ștefănescu a anunțat în această seară că PSD va da amnistia și grațierea prin ordonanță de urgență. 

"Astia incearca exact scenariul din 2016, dau tot ce vor sa dea pe zona justitiei, arunca in aer economia prin luarea unor masuri aberante sau total absurde, fac datorii de miliarde pentru biata Romanie si in fata valului popular ce ii va matura, parasesc guvernarea, de fapt o abandoneaza, sperand ca vor putea astfel ataca dupa modelul 2016 un viitor Guvern si mai ales transformandu-l pe Iohannis in paratraznet....pentru a incerca sa preia Cotroceniul. Nu le va iesi jocul. Nu au invatat inca nimic din intelepciunea populara a acestui popor .....”ulciorul nu merge de multe ori la apa, " este mesajul lui Rareș Bogdan.

Ce a spus Codrin Ștefănescu în această seară 

„Vor fi modificate codurile prin ordonanță. Va fi și amnistia dată. O să facem dreptate până la capăt. Toate lucrurile astea, inclusiv războiul nostru nu cu multinaționalele, ci cu companiile și cu grupurile străine care uită și care își bat joc de țară și nu-și plătesc taxele și impozitele și care culmea au susținători din partea #rezist, din partea fundațiilor lui Soroș și Iohannis, din partea unei camarile de la PNL sau USR," a spus Codrin Ștefănescu azi la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel