Rareș Bogdan: „Ungaria s-a comportat mizerabil cu românii! Gestul lor nu va rămâne fără urmări!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Europarlamentarul Rareş Bogdan susține că „Guvernul maghiar al premierului Viktor Orban s-a comportat mizerabil” cu românii și că „nu respectă nimic din normele Tratatului de bază și din relaționările internaționale”, iar gestul lor „nu va rămâne fără urmări”.

„Coridor special pentru cetetenii romani blocati la granita cu Ungaria, de la Hegyeshalom la Bors, Nadlac si 22.00 - 06.00 in aceasta noapte, cu escorta de politie si fara posibilitatea de a opri pe teritoriul Ungariei. 4500 de cetateni romani vor intra din Austria si inca 1000 din Slovenia.

Citește și Ministrul austriac de Interne anunț despre „Coridorul umanitar" pentru românii de la graniţa austriaco-ungară

Guvernul maghiar al premierului Viktor Ornam s-a comportat mizerabil si a dovedit inca odata ca Ungaria este doar cu numele in Uniunea Europeana. Nu respecta nimic din normele Tratatului de baza si din relationarile internationale.

Romanii NU sunt cetateni de RANG 2, sa fie clar acest lucru. Gestul lor nu va ramane fara urmari, va asigur de asta! Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor si Premierul Romaniei alaturi de ambasadorii romani de la Budapesta, Roma, Viena si Ljubliana s-au implicat inca de la primele ore ale diminetii in rezolvarea acestei probleme. Mergem inainte! #impreuna”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel