Rareș Bogdan, scenariu EXPLOZIV: "A pus Liviu Dragnea mâna pe o bucată din DNA?"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a postat un mesaj în care comentează coincidența umitoare, prin care vicepreședintele Camerei Deputaților a fost chemată la DNA fix la ora la care trebuia să conducă ședința tensionată de astăzi în care s-a cerut revocarea lui Dragnea.

"La ora 9.30, sedinta de Plen a Camerei Deputatilor era programat sa fie condusa de catre Carmen Mihalcescu (PSD), vicepresedinte al Camerei, și Marilen Pirtea (PNL). Pe ordinea de zi au fost introduse la cererea Opozitiei - PNL/PMP/USR/ProRomania - revocarea vicepresedintelui Florin Iordache si chiar a lui Dragnea Liviu Nicolae, presedinte.
De aici intram in filme. Dragnea convoaca adunarea de urgenta a tuturor deputatilor social-democrati si... Big Surprise, Carmen Mihalcescu este sunata la ora 10.04 si chemata de urgenta la DNA! Mihalcescu este una dintre opozantele declarate ale lui Liviu Dragnea, facand parte din tabara "pucistilor"!
Si fiti atenti!! Marilen Pirtea este impiedicat fizic de catre Florin Iordache sa prezideze sedinta Camerei. Iordache pur si simplu se “leaga” de scaun si refuza sa paraseasca prezidiul pe care nu era programat sa il ocupe astazi. 
De aici stiti tot. 
Ramane insa marea intrebare: Cine si la solicitarea cui a hotarat ca exact in momentul in care trebuia sa prezideze sedinta si sa admita vot in plen pentru cele doua demiteri, Carmen Mihalcescu sa fie chemata intempestiv la DNA. Repet, NU a existat o convocare prin citatie scrisa sau telefonica in cazul ei! La ora 9.30 nu stia ca trebuie sa ajunga pe Barbu Stirbei.
Ciudat! Ca orice om normal la cap si care inca are indoieli si suspiciuni, am dreptul sa am suspiciunea rezonabila ca cineva a actionat pentru ca doamna Mihalcescu sa NU poata prezida sedinta, unde foarte probabil ar fi acceptat votul de demitere al lui Daddy & Ciordache. 
A pus Dragnea si oamenii sai din zona Justitiei si Inteligence mana si pe o bucata din DNA? E o simpla intrebare dublata de o "suspiciune rezonabila"... Dureros pentru Democratia Romaneasca", este mesajul postat pe Facebook de Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel