Rareș Bogdan, OUT de la Realitatea. Gușă: "A fost cea mai TRISTĂ seară din ultimii 10 ani"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cozmin Gușa a explicat, pe larg, relația sa cu Rareș Bogdan și care este motivul pentru care realizatorul a fost interzis pe post.

Cozmin Gușă a intrat prin telefon, miercuri seara, în emisiunea "Jocuri de Putere" pentru a lămuri problema cu Rareș Bogdan și pentru a-și expune și partea sa de poveste. Gușă a mărturisit că l-a deranjat faptul că a fost atacat în direct.

"Telenovela României este în prezent cu Rareș Bogdan în rol principal și cu mine în rol de regizor. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Oreste și cu Oana fac parte din familia Realitatea, o familie largă, împreună cu ceilalți, dar și cu telespectatorii. Lucrurile trebuie judecate din 2 unghiuri, unul personal și unul profesional.

Din punct de vedere personal, sunt subiectiv aici, eu cu Rareș sunt prieten de 20 de ani, și s-ar putea să-l cunosc cel mai bine. A fost cea mai tristă seară din ultimii 10 ani. M-a durut ce a făcut Rareș, nu mă așteptam la așa ceva. Investițiile astea pe care le faci personal nu se cuantifică. El are două viteze: una în care e curajos și talentat și una în care dă cu bâta în baltă. A avut proasta inspirație să-l găsească țap ispășitor pe Edward Pastia.

Unghiul profesional: Eu am investit mult în el, l-am adus în contact în cele mai interesante situații și idei. Marca "Jocuri de Putere" este marca Realității TV. Este dezamăgitor să se întâmple ce s-a întâmplat. El trebuie să le prezinte scuze colegilor, inclusiv lui Edward Pastia. A mers mult prea departe", a declarat Gușă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel