Rareș Bogdan : Prin grija celor de la PSD/ALDE/UDMR, monstrul din Caracal având 66 de ani NU va putea fi încarcerat nici măcar pe viață

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan scrie că prin grija celor de la PSD/ALDE/UDMR, monstrul din Caracal având 66 de ani NU va putea fi încarcerat nici măcar pe viață. 

Rareș Bogdan susține că legiuitorul nu a făcut, în ultimii 2 ani și jumătate, decât pentru a salva niște infractori.

"Pentru așa ceva, pedeapsa capitala este prea puțin. Cu toate acestea prin grija celor de la PSD/Alde/UDMR, monstrul din Caracal având 66 de ani NU va putea fi încarcerat nici măcar pe viața. Iar cu toate ca are cel puțin 7 capete de acuzare, NU se vor adauga la pedeapsa cea mai mare o treime din pedeapsa pentru fiecare fapta. Prin grija actualei Coaliții Guvernamentale i se va adauga maxim 3 ani, indiferent de câte capete de acuzare și pedepse va primi din partea judecătorilor. Poate sa le trimită o scrisoare de mulțumire lui Dragnea, Tariceanu, Iordache, Serban, Cataniciu, Tudorel și monstrului politic, Nicolicea. Și nu doar lor.

 Ce s-ar fi întâmplat dacă un om care avea pe el un brâu de dinamită, legat de un scaun într-un bloc de lângă o bezinărie, cerea noaptea ajutor prin telefon și nu putea furniza exact locul în care se află? Dacă omul pronunța „dinamită”, pe fir intra SRI. Dacă nu spunea decât „amenință că mă omoară”, nu intra.

Așa suntem noi, oamenii obișnuiți, punem răul în față. Ne gândim să prevenim ce-i mai rău.

Legiuitorul nu a făcut-o, în ultimii 2 ani și jumătate, decât pentru a salva niște infractori.
Și ce să facem acum, să nu ne exprimăm pentru a nu fi acuzați de politicianism? Ba da, trebuie să ne exprimăm cu orice risc. Toți! De la vlădică la opincă!

Schimbarea lumii putrede în care trăim se poate face doar dacă spunem adevărul și nu tolerăm nicio minciună, oricât de mică, nicio ipocrizie, nicio nesimțire. Și în zilele astea nenorocite am avut parte de cele mai sinistre.

Oameni buni, să rămânem uniți în fața valului de manipulări odioase care au, din nou, menirea de a ne deturna atenția pe câmpii! Adevărul este acolo, în fața noastră: instituțiile care trebuie să ne apere de criminali sunt înțesate de incompetenți, de slugi, de proști, de leneși!
Ce avem de făcut? Să nu cedăm, să ne întrebăm inima, să gândim cu capul nostru și să nu-i mai lăsăm să acapareze mecanismele care ne pot însănătoși ca națiune. Da, ne este scârbă, dar să folosim această stare pentru a avea atitudine în continuare! Să nu ne pese de ce cred alții despre noi, atâta timp cât ne putem uita în oglindă! Doamne ajută!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel