Rareș Bogdan: „Nu există 'n-am știut'! Ce i-a promis premierul Ungariei lui Ciolacu?“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, se alătură președintelui Iohannis și âl întreabă și el pe șeful Camerei Deputaților, liderul PSD, Marcel Ciolacu, „ce i-a promis premierul Ungariei“, în contextul adoptării tacite a legii autonimiei Ținutului Secuiesc 

„Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri?“, a spus președintele Klaus Iohannis în declarația de presă de astăzi, adresându-se cître PSD și liderul partidului, Marcel Ciolacu. 

„Dacă era patriot, nu un tip suspect că servește interese străine, Ciolacu se uita în regulamentul instituției pe care o conduce și iniția declararea Proiectului autonomiei Ținutului Secuiesc drept Lege de complexitate deosebită. Asta însemna că putea prelungi termenul de adoptare tacită. Sau punea proiectul pe ordinea de zi.

Povestea asta cu faptul că e pandemie și nu se poate lucra e o minciună sfruntată. Dacă dorea, făcea. Aici nu există “n-am știut” sau “nu se lucrează”. Deci întrebarea președintelui României este justificată: ce i-a promis premierul Ungariei lui Ciolacu?“, întreabă Rareș Bogdan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat marți seară că nu știe cum a fost adoptată legea privind autonomia Ținutului Secuiesc de către Camera Deputaților. Legea a fost adoptată tacit pe 23 aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel