Rareș Bogdan, moment special! Ce îi urați celui mai apreciat jurnalist de către românii din diaspora?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Luni, 17 septembrie, este ziua celui mai apreciat jurnalist român de către diaspora: Rareș Bogdan. Redacția Știridiaspora și cititorii noștri îi urează La mulți ani!

Rareş Bogdan s-a născut pe 17 septembrie 1974. A absolvit Liceul Teoretic "Lucian Blaga" şi este licenţiat al Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative. Tot la Universitatea "Babeş-Bolyai" a urmat un masterat în ştiinţe politice, potrivit CV-ului său depus la Comisiile de cultură ale Parlamentului.

Din ianuarie 2013, Rareş Bogdan este realizator al programului "Jocuri de Putere", principala emisiune de dezbatere de la Realitatea TV.

Ce înseamnă "Jocuri de putere"

"Pentru mine, emisiunea "Jocuri de putere" este cel mai important lucru din viața mea după familie. Este un proiect care a început acum doi ani și care a avut un succes incredibil. Anul trecut am făcut niște audiențe pe care - recunosc că - nu le speram în urmă cu doi ani", a adăugat jurnalistul.

"Jocuri de putere" - Cea mai grea ediție și cea mai emoționată

Rareș Bogdan a povestit și despre momentul când a moderat confruntarea finală Victor Ponta-Klaus Iohannis.

"Cea mai grea emisiune pe care am realizat-o a fost dezbaterea finală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis. De ce? Pentru că Victor Ponta a fost extrem de agresiv din frică, iar Klaus Iohannis a fost extrem de calculat din rațiune. În plus, aveam o cască ce mi-a creat probleme – mă refer aici la regie și multe intruziuni în urechea mea. De asemenea, după zece minute, am fost informat că emisiunea este preluată de șase televiziune. A fost cea mai grea emisiune pentru mine. Cât despre cea mai emoționantă ediție pe care am realizat-o a fost cea cu supraviețuitorii accidentului din Apuseni", a mai spus Rareș Bogdan.

Ce nu se vede niciodată la televizor

În spatele fiecărei ediții a emisiunii "Jocuri de putere" se află câteva ore bune de muncă. Rareș Bogdan a dezvăluit ce nu se vede niciodată la televizor.

"Este o echipă întreagă care se află în spatele emisiunii. O emisiune care durează trei ore înseamnă o muncă în spate de aproape nouă ore. Plus că dacă se întâmplă ceva înainte de a începe ediția respectivă... trebuie să schimbi tema, invitații și alte lucruri. Au fost zile în care am schimbat totul cu o oră înainte de a începe emisiunea. Mi-a fost greu, dar îmi place și m-a ajutat foarte mult presa scrisă. Eu, înainte de toate, sunt jurnalist de presă scrisă", a conchis Rareș Bogdan într-un interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel