Rareș Bogdan, MESAJ pentru Klaus Iohannis: "Salut decizia președintelui"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Slatina, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis, care a semnat vineri decizia de eliberare din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr.

"Vreau să salut cu toată deschiderea şi din tot sufletul decizia preşedintelui României de astăzi, (...) - eu am o chestiune subiectivă legată de bunicii mei - şi să salut din tot sufletul decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, care a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr. A luat o decizie extrem de înţeleaptă şi cred că faptul că de la 27 aprilie mandatul domnului Lazăr se va încheia şi acesta va ieşi la pensie e o decizie pe care preşedintele a luat-o după cântărirea tuturor informaţiilor şi cu raţiune şi cu echilibrul care îl caracterizează", a declarat Rareş Bogdan.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a informat Administraţia Prezidenţială. Augustin Lazăr a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării începând cu 27 aprilie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel