Rareș Bogdan, mesaj furibund: Imbecilii absoluți, pericole reale pentru țara aceasta!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

În contextul în care ROBOR a urcat la cel mai mare nivel din ultimii trei ani şi jumătate, Rareș Bogdan a transmis un mesaj.

"Nenorociții astia din PSD au luat tara acum 1 an si 4 luni cu un ROBOR de 0,6 si au reusit "performanța" sa il aduca la 2,2 si este in creștere! Imbecilii absoluti, pericole reale pentru tara aceasta au luat Inflația la 0,7 si au dus-o la 5,1 si este in creștere! Ticalosi absoluti. Plus au crescut pretul la utilități si la carburanți! Plus cursul Euro este tinut cu infuzie zilnică de bani pe piata din partea BNR pentru a nu exploda la peste 5 lei!

Nenorocitiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!", a scris, marți, 24 aprilie, jurnalistul Rareș Bogdan pe rețeaua de socializare Facebook.

În acest context, menționăm că Indicele ROBOR la trei luni a urcat, marţi, pe piaţa interbancară la nivelul de 2,28%, de la 2,22% cât era luni, fiind cel mai mare nivel din ultimii trei ani şi jumătate, reiese din datele Băncii Naţionale a României (BNR).

O valoare apropiată de nivelul de marţi a acestui indice a fost înregistrată în 27 octombrie 2014, respectiv 2,33%. În ceea ce priveşte indicele la 6 luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare, acesta a crescut până la 2,52%, de la nivelul de 2,49% înregistrat luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel