Rareș Bogdan, la primul eveniment de precampanie la care participă Iohannis: „Vreau să fac o plecăciune”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Liberalii s-au întrunit în cadrul Consiliului Național al PNL, care are loc la Romexpo, începând cu ora 16.00. Președintele Klaus Iohannis a fost invitat de Ludovic Orban și a anunțat că va participa la reuniunea acestora începând cu ora 18.00.

Orban a anunțat propunerea ca Rareș Bogdan să preia funcția de prim-vicepreședinte PNL: „Este o promovare la excepțional. Rareș a abandonat cariera jurnalistică de succes și a venit alături de noi pentru a candida la PE. A fost o decizie care a avut un rol foarte important în victoria PNL. Din momentul desemnării candidat PNL, rareș a fost zi și nopte în campanie, umăr la umăr alături de mine și de colegii mei și a pus umărul la această frumoasă victorie a PNL”.

„Sunt onorat și emoționat cum am fost și pe 14 martie atunci când m-ați primit în mijlocul dumneavoastră. Vă spun cu tot respectul că vreau să fac o plecăciune în fața celor peste 200.000 de membri ai PNL și în fața celor peste 2 milioane de români care ne-au votat astfel încât am devenit partidul numărul 1 al României.

Fiecare vot, fiecare efort a contat în victoria istorică a PNL. V-am spus că pentru a câștiga e nevoie de încredere, de mobilizare de energie. Victoria s-a întâmplat și singurul meu regret este că în seara de 26 mai nu ne-am bucurat suficient. Să-mi promiteți că bucuria o s-o dublăm în data de 24 noiembrie.

Bătălia pentru Cotroceni nu este pentru un singur om, este bătălia fiecărui om de bună-credință. Victoria din această toamnă va însemna victoria la alegerile locale și pregătirea pentru parlamentare. Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în familia voastră și mi-ați arătat ce înseamnă dragostea, ce înseamnă să lupți”, a spus Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel