Rareș Bogdan, la întâlnirea cu ROMÂNII din Spania: „Cei mai periculoși sunt infractorii vizibili” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Candidatul la alegerile europarlamentare din partea PNL, Rareș Bogdan, a avut astăzi întâlnire cu românii din Madrid, Spania. Fostul jurnalist a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre „infractorii” de la putere din România.

„Cei mai periculoși sunt infractorii vizibili, pe urma infractorii cu ștaif, cum e Toader, care este mult mai periculos decât Codrin Ștefanescu. Și mai avem infractorii de tip pedigree ca Tăriceanu care a lăsat ungurilor moștenirea Gojdu, a râs cu afacerea Sterling platoul continental al Mării Negre, a luat comisioanele de pe afacerea Citroen.

L-au trimis pe Nicolicea, cel mai toxic bolșevic din Parlament, este toxicitatea la superlativ, nu cred că există un parlamentar mai toxic ca Nicolicea, acest individ a fost trimis la consultări de către cei care ne-au călcat și gazat pe 10 august.

Ăștia vin să ne vorbească despre deținuți politici de parcă s-a întors lumea cu susul în jos. Cu cine s-au dus? Cu Nicolicea, cu doi reprezentanții ca detinuți politici, unul care a fost după 1990 adjunctul lui Măgureanu, iar celalalt fiind închis că a furat pușca unui soldat de la graniță”, a spus Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel