Rareș Bogdan, ținută inedită la emisiune: "La fel ca Nicolicea și Nicolae"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a ținut în această seară să se îmbrace cu o perche de pantaloni mult mai lungi decât în mod normal.  

El a ținut să se îmbrace, susține realizatorul Realitatea TV, la fel ca Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae și Florin Iordache. Aceștia s-au îmbrăcat cu pantaloni care nu prea se potrivea lungimii picioarelor. 

"Uitați-vă la mine, după care uitați-vă la maimuțoii ăștia care s-au dus la Cotroceni. Poate o să-i înțelegeți. Au niște pantaloni mai lungi cu vreo 7 centimetri. Sigur, e cel mai puțin important lucru. La modul în care te prezinți... Mi-am luat și eu pantaloni astăzi la fel ca ai lui Nicolicea și Șerban Nicolae. Se vede? Ce să conducă ăștia o țară, când nu sunt în stare să-și ia o pereche de pantaloni pe ei? Trebuie să vedeți poza asta. Uitați-vă la ăștia. Ia uitați ce frumoși sunt toți. Parcă-s comando de luptă, de la casa de copii. Uitați-vă la ei," a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV. 

Imediat după ce și-a schimbat costumul, Rareș Bogdan a continuat:

"Uitați-vă și voi cum trebuie să arate un costum ! Nu sunteți în stare nici să vă îmbrăcați. Reprezentanți un partid care a luat 40 % la alegeri și nu știți să vă îmbrăcați. Uitați-vă aici, sau daca nu, uitați-vă și voi la Macron, sau la italieni," a mai spus realizatorul Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel