Rareș Bogdan: „Unul dintre cele mai triste momente, când am văzut românii plecând în străinătate riscându-şi viața”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan

După ce a fost acuzat că a petrecut la ziua fiicei sale într-un restaurant ticsit de invitați, Rareș Bogdan a ironizat, joi, acel moment. Europarlamentarul a declarat ironic, într-un interviu, că poartă masca de protecție și în timp ce doarme.

„Țin masca și în pat. Dorm cu ea. Ați văzut ce s-a scris, numărul de cazuri a crescut”, a declarat liderul liberal, la Clubul Diplomaților, acolo unde guvernul PNL și-a prezentat planul de relansare economică. 

„Unul dintre cele mai triste momente din ultimii 2-3 ani, pentru mine, a fost când am văzut românii plecând în străinătate, în condiții foarte grele, riscându-şi viața și am zis că dacă politicienii români vor reuși să oprească acest exod în următorii 10 ani, avem șansa renașterii. 

Ați văzut cât de clar și optimist a fost astăzi preşedintele și toate forțele politice ar trebui să se alăture acestei viziuni. Vorbeam cu vecinul meu Gigi Becali și îmi spunea că și lui îi vine să plângă și îmi spunea să facem ceva, să îi ajutăm pe oamenii ăștia să nu mai plece. 

PNL aduce bani europeni, face spitale regionale, face autostrăzi, pentru că dacă nu avem aceste legături... După 100 de ani noi nu am reușit să unim cele regiuni ale României.  Va trebui în primul rând să ajutăm oamenii din sectorul privat. Condițiile din corporații să crească, odată cu firmele românești, dar trebuie stimulat, sprijinit capitalul românesc”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel