Rareș Bogdan și Traian Băsescu au PLÂNS împreună. Momente emoționante în direct, de Ziua României

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Traian Băsescu și Rareș Bogdan, înclăcrimați în direct, în platoul unei emisiuni tv dedicată Zilei Naționale a României.

Emisunea în care europarlamentarii români Rareș Bogdan și Traian Băsescu au fost invitați avea ca subiect legătura dintre România și Republica Moldova.

După ce în studio s-au intonat mai multe cântece patriotice, privitoare la unirea României cu Republica Moldova, atât Rareș Bogdan, cât și Traian Băsescu aveau lacrimi în ochi și cu greu își găseau cuvintele.

Pentru a depăși momentul, Rareș Bogdan a anunțat că președintele Klaus Iohannis va participa la Ședința Biroului Executiv al PNL.

„Cred că este și un gest de recunoștință al președintelui față de liderii PNL, care au muncit enorm în campania electorală", a spus Rareș Bogdan.

Traian Băsescu aținut să îl atenționeze însă pe actualul șef al statului să aibvă grijă la „bârfele“ venite dinspre PSD: „Trebuie să aibă grijă de bârfe constituționale. O să vedeți reacția PSD, că și eu am avut parte de asta: imediat o să strige că se încalcă Constituția. Asta este o prostie! Ar fi culmea să nu colaborezi cu partidul care te-a susținut la Cotroceni", a spus Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel