Rareș Bogdan și-a trimis familia la 12.000 km de România după ce a fost amenințat: "Nu cedez!"

Jurnalistul Rareș Bogdan a anunțat, marți seara, la emisiunea pe care o realizează "Jocuri de Putere" că și-a trimis familia la 12.000 km de România după ce a primit amenințări, inclusiv de la grupările interlope controlate de Jandarmerie.

Rareș Bogdan a spus că a fost în Piața Victoriei în seara zilei de 10 august și vrea să afle vinovații pentru represiunea violentă a Jandarmeriei. Jurnalistul își asigură telespectatorii fideli că nu va ceda în fața amenințărilor.

"Imaginile groazei mă fac să continui. Vreau să știu vinovații", a declarat Rareș în deschiderea emisiunii de marți seara.

"Nu cedez. Ei încearcă să mute subiectul, să schimbe obiectul atenției către altceva. Nu cedăm în România. Să fie clar, o voi spune acum. Sâmbătă dimineața, după nenumărate amenințări primite am decis să-mi trimit familia la Cluj. La această oră ei sunt într-un avion mergând la 12.000 de km distanță de România și vor sta acolo atâta timp lucrurile vor fi la fel de tensionate și amenințările vor curge la fel asupra mea și asupra Realității. Nu mă opresc. Cu toate amenințările venite dinspre Jandarmerie sau dinspre ciracii acesteia, dinspre grupări interlope controlate de jandarmi. Nu voi ceda pentru că am fost acolo vineri, dacă nu aș fi fost poate mi-ar fi fost greu să înțeleg calitatea oamenilor din Piața Victoriei, dar am stat de vorbă cu sute de oameni în cele patru ore. Este absolut groaznic ceea ce am văzut de atunci până astăzi, imaginile groazei mă fac să continui. Vreau să știu vinovații", a spus Rareș.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

14 dec 2018, 23:08 in Politică
Florin Iordache RÂDE de USR

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24