Rareș Bogdan: "Doamna Dăncilă, chiar guvernați sau vă trimiteți singură felicitări, ca Mr. Bean"

Rareș Bogdan o compară pe Viorica Dăncilă cu persoajul de comedie Mr. Bean. Acesta spune că prin demiterea Ecaterinei Andronescu, premierul nu are cum să îi facă pe români să uite ce s-a întâmplat pe 10 august, dar și alte momente importante. 

"Doamna Dăncilă, chiar guvernați sau vă trimiteți singură felicitări, ca Mr. Bean?

Dănciă își imaginează că prin operațiuni de imagine (gen demiterea Ecaterinei Andronescu) poate spăla porcării din categoria „10 august". Ei bine, nu suntem retardați! Știe oricine e atent la „guvernarea" PSD că Andronescu nu era în grațiile PM, iar prin afirmația de ieri doar i-a dat muniție.

Dacă ar fi fost cu adevărat interesată de progresul României, Dăncilă îl demitea pe Orlando imediat după OUG 114 (după care demisiona și ea), dădea ordin ministrului de Interne să desecretizeze documentele fără de care dosarul 10 august nu poate fi soluționat, cerea sesiune extraordinară pentru pensiile nesimțite, nu-l numea pe Ciurchea la CNAS, spunea public de ce a demisionat Nicu Moga, dădea afară toate slugile, toți incompetenții, o demitea pe Pintea deoarece nu a început spitalele regionale și avem UN SINGUR PAT pentru mari arși dotat complet, pe Daea pentru pesta porcină, nu-l lua înapoi pe Fifor după cretinismul cu rachetele de la Deveselu, prioritiza proiectele de infrastructură PE BANI EUROPENI, ... și lista continuă.

Doamna Dăncilă, vă mențineți afirmația că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat? Doamna Dăncilă, mai sunt cei din PSD condamnați pentru corupție deținuți politici? Doamna Dăncilă, care e diferența de pensie dintre un fost parlamentar și un fost deținut politic?

Doamna Dăncilă, câte clanuri interlope controlează PSD?

Lăsați-o baltă, ok?

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23