Rareș Bogdan: "Am vrut să ÎNFIEZ o FETIȚĂ"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a făcut, luni seara, o dezvăluire emoționantă, în contextul în care o parte a presei din România a ales să speculeze un subiect personal sensibil în atacurile la adresa Vioricăi Dăncilă.

"Pentru prima dată, nu am crezut asta, ascultați-mă cu mare atenție. Pentru prima dată în viața mea o să-i dau un like Vioricăi Dăncilă. În general, n-am decât cuvinte demolatoare la adresa politicilor și a prestației sale. În schimb, pe o chestiune umană, îi dau un like Vioricăi Dăncilă. Nu vorbesc niciun minut pe acest subiect, pentru că nu pot fi de acord niciodată să ataci familia unui politician, fie el aflat într-un total dezacord cu tine.

Vreau să vă spun că de un an și ceva mă chinui să găsesc o calitate la această doamnă. Dar astăzi am gasit o calitate. Am văzut ca niște colegi de la un ziar au atacat-o că a înfiat un copil. Care a ajuns acum la 29 de ani. Eu vă spun că în urmă cu doi ani de zile am dorit același lucru, să înfiez o fetiță de la o mânăstire. Nu mai contează, noi mai avem deja un băiețel un băiat minunat. Dar să ataci un om pentru faptul că a înfiat un copil mi se pare o nesăbuință și o nesimțire.

Niciodată nu cred că lupta politică poate fi dusă atât de jos.”, a spus Rareș Bogdan în debutul ediției de luni seara a emisiunii “Jocuri de Putere”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel