Rareș Bogdan, dezlănțuit la adresa unor instituții CHEIE: Imbecililor. DOBITOCILOR. Habar n-ați avut !

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan este furios după dezvăluirile conform cărora Guvernul din Ungaria a trimis peste 6 milioane euro la echipe de fotbal care joacă în Liga 1 din România. El a lansat un atac dur la adresa instituțiilor din țara noastră care ar fi trebuit să monitorizeze astfel de acțiuni. 

Conform informațiilor obținute de GSP.ro, guvernul lui Viktor Orban a trimis la echipele de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe și Csikszereda Miercurea Ciuc sume importante de bani. 

"Federația Română de Fotbal condusă de unmpostor și de ajutoarele sale habar n-au avut. Au trebuit să vină jurnaliștii, ca de obicei. Nu a venit nici DIICOT-ul, nici SRI-ul, nici SIE, nici DIE, nici DNA, nu... A fost nevoie să vină niște jurnaliști, de la Gazeta Sporturilor și permiteți-mi să-i aplaud. Totodată permiteți-mi să le spun imbecililor care trebuie să aibă grijă de țara asta: Băi, au ajuns 6.4 milioane euro! (din Ungaria în România, la echipele de fotbal-n.r.). Voi ce păziți? Dobitocilor !" a spus Rareș Bogdan la Emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel