Rareș Bogdan, ȘOCAT: Nu se poate, chiar nimeni nu vede?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă după aflarea informației potrivit căreia procurorii care anchetează dosarul mitingului din 10 august ar fi intrat în vizorul Inspecției judiciare.

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, se declară șocat de informația potrivit căreia Inspecția Judiciară ar fi dispus începerea cercetării disciplinare împotriva procurorilor din dosarul provind protestul diasporei din 10 august, după ce aceștia au început ancheta în dosarul Jandarmeriei.

”Este absolut socant! Chiar nimeni nu vede ce se intampla in aceasta tara?! E un sat fara caini? Alooooooo, un Individ si cei din jurul lui distrug o Tara si ii alunga pe cei ce nu ii aplauda...... Nu se poate..... simt din ce in ce mai mult ca lupt cu morile de vant si undeva, undeva la un un anumit nivel, cineva nu vede, sau pur si simplu refuza sa vada din prostie, nepasare sau din ticalosie..... DUREROS”, scrie Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

Inspecția Judiciară a dispus începerea cercetării disciplinare împotriva procurorilor care au început ancheta în dosarul Jandarmeriei, informează G4Media.ro. Sursa citată suține că aceștia ar fi acuzați de tentativă de compromitere a actelor efectuate în dosar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel