Rareș Bogdan îi cere, din nou, DEMISIA lui Meleșcanu: Este o rușine, o bătaie de JOC!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, îi cere, din nou, demisia lui Meleșcanu, despre care spune că își bate joc de români.

Rreș Bogdan consideră că raportul privind votul Diasporei de pe 26 mai, prezentat luni de ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, este o bătaie de joc la adresa românilor.

”Meleșcanu chiar își bate joc de români? Auziți aici ce tocmai a afirmat: cozile din diaspora au fost cauzate de faptul că au fost mai multe procese electorale, deci prea multe bultine de vot (adică cum, e de vină președintele Klaus Iohannis?). Alt motiv: subestimarea numărului de români care vor veni la urne în diaspora (zău? cum ai estimat greșit dacă ai tipărit peste 1 milion de buletine de vot??). Și zice că nu s-au înțeles bine întrebările. De asta au stat oamenii la cozi, căci n-au înțeles întrebările?? Domnule, n-ai niciun pic de logică!! Fiți atenți la alt motiv: oameni aduși cu autocarele!
Meleșcanu pasează responsabilitatea la ambasadorii care nu că nu l-au informat sau au estimat greșit, cum pretinde, dar au cerut insistent mărirea numărului de cabine și de ștampile!! Tot raportul ministrului este o bătaie de joc la adresa tuturor, conține minciuni fragrante, e o rușine! DEMISIA!!!”, scrie Rareș Bogdan.

De altfel, PNL a depus o plângere penală împotriva lui Teodor Meleșcanu, deoarece pe 26 mai s-a încălcat un drept consituțional al românilor - acela de a vota.

Președintele Klaus Iohannis a cerut demiterea lui Meleșcanu, fără niciun rezultat până acum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel