Rareș Bogdan, CONTRE la Antena 3: „Doamna Dăncilă să-și ceară SCUZE!” / „Haideți că ardeți timpul!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a fost astăzi contactat telefonic la Antena 3 pentru a comenta ultimul mesaj al candidatului PSD Viorica Dăncilă în care îl așteaptă din nou la dezbatere pe președintele Klaus Iohannis.

Europarlamentarul PNL a spus că nu va exista nicio dezbatere. De aici au pornit și contrele între Rareș Bogdan și avocatul Mihai Drăgan, prezent în platoul emisiunii „Obiectiv”, moderată de Maria Coman.

Iată dialogul dintre cei trei:

Rareș Bogdan: „Din păcate pentru presă, am fost acolo 15 ani și știu, nu va fi nicio lebădă neagră, nici mari surprize. Sunt absolut convins că surprizele vor fi cele plăcute pentru românii din Bacău, de exemplu. Ieri am fost la Galați.”

Maria Coman: „Dar nu e din păcate pentru presă! E din păcate pentru toată lumea”

Rareș Bogdan: „De ce?”

Maria Coman: „Pentru că e o dezbatere interesantă pentru toată lumea!”

Rareș Bogdan: „Nu, noi vorbim de lebede negre, de surprize majore. Nu vorbeam de dezbatere. Legat de dezbatere, am înțeles că dna Dăncilă a trimis din nou scrisori de amor. După ce ieri a recunoscut că ieri n-a fost lovitură de stat și a aflat și ea că nu a fost lovitură de stat. A fost o mare recunoaștere a dnei Dăncilă! În sfârșit! Aștept să-și și ceară scuze dânsa și toți cei care au susținut această teză cu privire la 10 august. Distinsă doamnă, noi suntem alături de români!” 

Maria Coman: „Să ne întoarcem un pic în țară, vă rog!”

Rareș Bogdan: „Sunt în țară, ajung la Bacău! Noi ne întâlnim cu cetățenii. Dna Dăncilă preferă să stea între patru pereți pentru că nu are ce să le spună cetățenilor și îi e și frică să dialogheze cu românii. Noi stăm între oameni!”

Mihai Drăgan: „Și dl președinte ce are să ne spună? Haideți că ardeți timpul, serios! Realizările dlui președinte în afară că a dat jos PSD-ul care sunt?”

Rareș Bogdan: „Realizările sunt extrem de multe! Putem vorbi ore întregi! Principalele sunt că a ținut România în rândul țărilor civilizate”

Mihai Drăgan: „Nu, nu! Astea-s lozinci! Vă rog!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel