Rareș Bogdan, contraatac la acuzațiile lui Dragnea: "Mai știe când mesteca în CEȘCUȚĂ? A umilit ROMÂNII din DIASPORA"

Narcis Popa |
Data publicării:

Rareș Bogdan îi răspunde lui Liviu Dragnea, care spunea ieri că și-a petrecut vacanța cu Eduard Hellvig. 

"Frica de puscarie duce la dementa. Infractorul Sef ce a tinut din nou sa isi ceara scuze puscariasilor, Saptamana trecuta m-a amenintat de la Tg. Jiu, sperand ca nu va fi intrebat cum tine 10.000 de mineri cu salariul minim pe economie la Complexul Energetic Oltenia. Azi a trecut la nivelul urmator si ma ataca direct despre ce si cu cine mi-am petrecut nu stiu ce vacanta incercand cu ticalosie sa scape din nou de tema economica care ii este fatala si sa mute discutia in alta parte. Si cine ma intreaba pe mine de vacanta cu un om cu, care am fost colegi de facultate si alaturi de care in 1997 am fost la Costinesti cu colegii din Anul Universitar. Tocmai slugoiul care pentru a trece la stadiul de vechil, de arendas, punea in paharele lui Florian Coldea si George Maior sau mesteca zaharul din cescuta cu cafea a lui Gabriel Oprea si a Laurei Codruta Kovesi pe care o hartuia cu o bucata de soric frecat cu sare mare. Omul care se gudura pe langa "Profesor" sa il treaca strada spre celebrele Paduri de unde infractorul spera ca se va da ora exacta pentru el si cei ca el in albirea de dosare.

Știe că de aici îi poate veni PIEIREA 

 

I-a atacat in cascada pe Presedintele Romaniei, pe fostii premieri Ciolos si Ponta si pe mine cu maxim aplomb. Stie ca de aici ii poate veni pieirea. El vorbeste ticalosul de patriotism si de doi ani de zile joaca ceardas de dimineata pana seara dupa cum canta Hunor Kelemen si ceilalti baroni verzi calcand in picioare vrerea comunitatilor din Ardeal. El vorbeste de patriotism dar ii umileste pe romanii din Diaspora de cate ori are ocazia. El vorbeste de patriotism dar a ajuns sa puna Romania la index in randul cancelariilor occidentale care il resping si il desconsidera. Prabuseste alaturi de celalalt dement, Darius Valcov, in fiecare zi economia Romaniei, producand cele mai grave dezechilibre econmice din 2009 pana azi! A luat Romania pe inflatie zero si a reusit prin proasta guvernare sa o aduca la inflatie de peste 5%. A prabusit moneda nationala in raport cu Euro si Dolarul, a crescut Roborul de la 0,6 la 3,6 ! A reintrodus Euroacciza si a reusit performanta sa le ofere romanilor printre cele mai mari preturi la Motorina si benzina din Europa.

Promisiuni nerespectate 

 

A marit pretul la toate utilitatile si nu a contractat macar un tronson de autostrada in 2 ani de guvernare. A dus investiile guvernamentale la un minim istoric si a taiat din nou bani de la investitii. A promis 6 spitale regionale si nu a reusit sa inceapa macar licitatia la vreunul dintre ele. Ne-a procopsit cu cel mai prost si incompetent Guvern din istoria ultimilor 100 de ani ai Romaniei. A promis ca va sprijini capitalul autohton si le da in cap Companiilor private romanesti cu Ordonanta 114, un adevarat atentat la siguranta nationala a economiei Romaniei. A tensionat la maxim relatiile Romaniei cu Uniunea si Comisia Europeana transformand Romania dintr-o insula de stabilitate, intr-o tara instabila, impredictibila si cu serioase probleme de imagine la nivel european si mondial. A actionat antidemocratic si inspaimantator impotriva propriilor cetateni iesiti sa protesteze pe 10 august. Guverneaza Romania ca pe o mosie si reuseste sa ne demonstreze in fiecare zi cat de nociv este pentru Tara aceasta. Ameninta jurnalisti, conditioneaza sau santajeaza efectiv institutii media care inca nu i se supun propriilor dorinte si il incurca in planul de acaparare totala a puterii," este mesajul lui Rareș Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel