Rareș Bogdan: AU MINȚIT!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan, revoltat pe Facebook după ce DNA a contrazis cu cifre dezinformările PSD despre numărul românilor ascultați.

 

Au mințit că au fost 6 milioane de romani ascultati, inclusiv în Parlamentul European au mințit cu ticăloșie, și continuă să mintă cu nerusinare chiar dacă atât SRI, cât si DNA, au oferit cu exactitate numărul de mandate emise și numărul de persoane interceptate! Intre 30.000 si 6.000.000 e totuși diferența atât de mare.... asta nu si pentru europarlamentarii PSD, Zoana, Bostinaru, Nica, europarlamentarul Alde, Norica Nicolai si pentru o serie de parlamentari PSD si jurnalisti, comentatori si analisti AFILIATI, in frunte cu Claudiu Manda.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook


Direcția Națională anticoruție a precizat într-un comunicat că în 11 ani, în dosarele DNA au fost dispuse 24.500 de mandate de interceptare care au vizat 36.400 de persoane. De asemenea, afirmă Direcția, în patru ani și jumătate a fost sesizată cu 2396 de cauze cu magistrați, dintre 1978 au fost soluționate până în iulie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel