Chirieac și Pieleanu la Realitatea. Rareș Bogdan: Am fost ASALTAT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan spune ca a primit o avalanșă de mesaje după ce Bogdan Chirieac și Marius Pieleanu au fost invitați la Realitatea TV la emisiunea lui Denise Rifai. 

Miercuri seară, Bogdan Chirieac și Marius Pieleanu au fost invitați la Realitatea TV. Rareș Bogdan spune că a fost asaltat pe facebook de oameni care-l întrebau ce caută cei doi la Realitatea TV.

"Am primit o avalanșă de mesaje pe facebook referitoare la invitarea lui Bogdan Chirieac și Marius Pieleanu la Realitatea TV. Ei nu au fost invitați la emisiunea mea, deci acest aspect nu privește emisiunea Jocuri de Putere. Scrieți asta pe facebook-ul Realitatea că este urmărit de peste un milion de persoane, este unul dintre cel mai urmărite conturi din România. Scrieți-vă nemulțumirile acolo, eu nu am așa mulți fani ca pagina Realitatea, eu am 260 000 însumând pagina mea cu cealaltă, "Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan". Colegii mei îi invită, nu eu, dar voi lămuri curând și aceste aspect din respect pentru telespectatorii noștri,"  a spus moderatorul Realitatea TV.

Rareș Bogdan a mai răbufnit la adresa lui Bogdan Chirieac și în urmă cu câteva luni, spunând ca nu-l va mai invita la el în emisiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel