Rareș Bogdan: Am crescut în sondaje. PNL are jumătate din cota mea de încredere

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat că, de când a intrat în partid, a crescut în sondaje, în timp ce liberalii au o cotă de încredere la jumătate față de el la București.

„Mă bucur că în sondajele de opinie, pe București, cota mea de încredere a crescut de la 26%, la începutul campaniei electorale, când veneam din mass media, era o încredere câștigată strict ca jurnalist, și am reușit să ajung între 34% - la cel mai prost sondaj – și 37-39% - la cel mai bun sondaj. E încântător pentru un om care... asta înseamnă încrederea cetățeanului. (...) Sper să pot să duc o parte din încrederea asta sper PNL, pentru că are mai puțin în București, 17%, deci jumătate din scorul pe care îl am eu, dar sunt convins că cu muncă sunt convins că putem ajunge acolo”, a declarat europarlamentarul liberal.

Rareș Bogdan a spus despre noul președinte PNL București, Violeta Alexandru, că este „un om foarte valoros, care vine din societatea civilă, ceea ce este un plus”.

  „Doar că – i-am spus și în ședință – ea este un om foarte elegant, distins, la București să știe că sunt și crocodili, și șobolani mari și persoane care trebuie să fie puse la punct, când e cazul, să nu se lase încălecată. I-am spus să aibă un ciocan învelit în catifea”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

 
[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel