Rareș Bogdan a venit cu valiza în emisiune. Nu știu dacă e plină de sânge!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan a venit cu valiza în emisiunea Jocuri de Putere și a avut un mesaj pentru Dragnea, după dezvăluirile #TeleormanLeaks, anunțate de Rise Project.

Rareș Bogdan a venit cu o valiză în studiou pentru a fi în ton cu "valiza" care i se pregătește lui Liviu Dragnea după apariția documentelor secrete de la Tel Drum.

"Nu e valiza mea. E valiza - culoarea partid. Nu știu dacă e plină de sânge! Poți să o folosești la Jilava, la Rahova, să ții șobolani în ea, la Rio."

"Înainte de emisiune, am înțeles, că urma să fie un atac la adresa mea. Au încercat să spună că au SMS între mine și jurnaliștii de la Rise Project în care le spuneam să-mi dea să acopăr nu știu ce. Eu nu îi cunosc pe cei de acolo, decât un singur jurnalist cu care am fost coleg la Ziua de Cluj, el s-a transferat la Hotnews. Nu merge.

Nea Liviule eu am înțeles disperarea, dar nu merge!

Domnul Dragnea a reușit să își ducă soția la Înalta Curte, să o expună la un mare stres, reușește să își ducă copilul în fața judecătorilor. Cât de inconștient să fii să îți expui copilul la așa ceva... Batistuță era încă de sâmbătă seara aici la Realitatea. Spre dezamăgirea dvs. Realitatea emite, suntem aici și aveți o problemă cât casa ", a spus Rareș Bogdan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel