Rareș Bogdan a plâns în direct, la Antena 3. A închis telefonul

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan, fost jurnalist și coleg de breaslă cu regretata Cristina Țopescu, a vorbit despre ea, dezvăluind care a fost ultimul său vis pe care i l-a mărturisit.

„Lacrimi, lacrimi de tristețe profundă. Cristina a ales să plece să îl întâlnească pe Bunul sau Tată. O veste care a căzut că un trăznet ACUM. Îmi este aproape imposibil să realizez asta.

Ultima mea întâlnire cu ea a fost la Alegerile Prezidențiale. Ultimul Interviu înaintea alegerilor EuroParlamentare de pe 24 Mai am ales să îl fac cu ea, a fost un interviu și un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei și al ziarului Adevărul. Un Live în mașină mea, pe stradă și în Metrou, într-o zi când Bucureștiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orașul.

Drum bun la Ceruri, Cristina dragă! Un Om bun și o femeie distinsă, inteligență, cultivată și frumoasă“, își amintește Rareș Bgdan despre regretata sa colegă.

El a dezvăluit despre visul pe care aceasta voia să îl ducă la îndeplinire și pe care i l-a dezvăluit.

„Visa, mi-a dezvăluit, să își cumpere o căsuța într-un sat săsesc din Transilvania și să se mute acolo, cu pisicile și câinii ei pe care îi iubea și îi îngrijea. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casă din Pipera, București, asta după ce vecinii au sesizat că în ultimele zile nu a mai fost văzută nicio mișcare in casă și curtea să iar mașină nu a mai fost mișcată“, a conchis Rareș Bogdan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a intrat în direct, prin telefon, și la Antena 3, unde a vorbit despre acest vis al ei de a-și lua o căsuță în Transilvania pentru a se muta acolo și a sta înconjurată de animalele sale. „Era un om bun. Sensibilitatea și bunătatea au fost principalele ei caracteristici, mi-e greu. Dintre mesajele primite pe 1 ianuarie unul a lipsit, nu mi-am dat seama și acum mă simt vinovat... Îmi cer scuze, nu mai pot vorbi, iartă-mă, te rog” a spus Rareș Bogdan, la Antena 3. Eurodeputatul PNL nu și-a putut stăpânii lacrimile, fiind nevoit să întrerupă intervenția telefonică din această cauză.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel