Rareș Bogdan: Gaz interzis în RĂZBOI folosit pe MANIFESTANȚI ca ARME CHIMICE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan scrie pe pagina sa de facebook că jandarmii care au acționat violent la protestul Diasporei riscă ani grei de pușcărie. Rareș Bogdan spune că gazele folosite vineri seara la protest de către jandarmi sunt ARME CHIMICE.

"Dacă este așa, vor ajunge direct în PUSCARIE pentru foarte mulți ani!

BOMBA: Jandarmeria a atacat vineri seara manifestantii din Piata Victoriei cu gaze lacrimogene clasificate internațional ca ARME CHiMICE! Gazele lacrimogene CS sau DM sunt considerate la nivelul ONU ca arme chimice. Clorobenziliden malononitril numit și gaz CS, este gazul folosit de către Jandarmeria Română în seara zilei de 10 august 2018 în București.

IDLH = Immediately dangerous to life or health = pericol imediat pentru viața și sănătate este o valoare exprimată în miligrame per metru cub, iar expunerea prelungita la aceasta cantitate sau expunerea pe o perioada mai scurta dar la un dozaj mai mare cauzeaza moartea. Cantitățile pentru AEGL 3 - (Acute Exposure Guideline Levels) sunt 1.5mg/m3 la 4 ore,11mg/m3 la o ora, 29mg/m3 la 30 minute, 140mg/m3 la 10 minute.

Sursa: Academia Națională de Științe a U.S.A. Problema e alta, dacă în apa cu care au fost stropiți în prealabil cetatenii se afla cloramină, sau o diluție de clor, acesta reacționează ulterior cu gazul CS, formând HCl(acid clorhidric) care provoacă arsuri și amplifica efectele gazului CS. Gazul CS este folosit și în alte state europene și USA, însă trbuiesc văzute cantitățile și dozajele folosite la noi", scrie  Bogdan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel